Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

fredag 18. mars 2011

Endelig fredag..

Og før helgen setter til for fullt, må jeg jo vise dere litt nytt fra Serendipity. Deilige og luftige klær for gutt og jente i 100% økologisk bomull. I denne sendingen kom det mest til gutt :-) Og jeg sier det igjen, blått er fargen i år! Jeg viser bare et lite utvalg her på bloggen, så utvalget er MYE større i butikken. Alt legges også inn på www.superkid.no fortløpende!

Perfekt 17-mai jakke til gutt! For vi vet jo alle sammen at det kan være ganske kaldt på denne dagen! 

Og her er jenteutgaven.. 

Skjønn liten caps med strikk! Kommer i flere størrelser.

Vakker liten dress med blå blomster til prinsessen

Endelig en nydelig lett liten body til gutt... Passer fint til utvalget av bukser (se under)

Bestefar skjorte til minsten.. Og skjønn liten kortermet genser - heeelt nydelig!

Disse buksene kommer til å bli en favoritt i sommer :-) 

Da må dere ha en fantastisk helg alle sammen! Det er meldt sol, så bare å komme seg ut! Jeg skal ha en skikkelig jentehelg med datteren min. Gjøre alt hun har lyst til sammen med mamma! Inkludert en tur på kino med popcorn - det vil hun aller mest! Jeg vet at jeg skal KOSE meg. Hasta la vista

2 kommentarer:

  1. Så herlig! Mye fint asså :) Blått er jo helt rått! ;)

    SvarSlett
  2. I know.. Elsker blått :-)

    SvarSlett