Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

onsdag 1. juni 2011

Aya Naya sommer

Etter at jeg fikk Aya Naya i butikk, har det bare fløyet ut av butikken. Og det er ikke så rart.. For klærne er utrolig fine og prisene er bra! Og de finnes fra str 3 mnd - 12 år!


Fantastiske bilder... :-) 

I morgen er det Kristi Himmelfarts dag, men det betyr ikke at det er stengt i Stavern for det. Her er alt åpent! Åpent: kl 12.00 - så lenge det er folk i gatene. Og det er jo meldt strålende sol og varmt dere.. Så det er bare å komme seg til Stavern... 

Vi sees!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar