Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

fredag 28. januar 2011

Cupcake

Må bare avslutte uken med litt farger, da blir jeg så glad! Her er litt av nyhetene som har kommet inn fra danske Cupcake

Både dressen og buksene er bare helt nydelige. Finnes dessverre kun til baby, fra 56-86. Men begge deler kommer i mørkegrått til jente fra 2-8 år!

Haremsbuksene er tilbake, både til gutt og jente. De fleste merkene kommer med sin variant. Denne guttevarianten er noe mild..

Velourdressene er kommet, og helt fantastisk nydelige. 

Ellers fikk jeg inn døren i dag, masse nyheter fra R'belle (jentemerket til Scotch & Soda) Superkule haremsbukser og stjerne tights. MÅ sees!
Bilder kommer...

God helg alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar