Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

mandag 2. januar 2012

Natursutten


Disse gode smukkene har jeg fått inn i butikken. Den ser stor ut, men den skal gi barnet følelsen av at de ligger inntil puppen. I tillegg er den fremstilt av 100% naturlig materiale. Min sønn elsker den, og kan ikke bruke annet.. Jeg har tatt den inn både med plass til nesen (butterfly shape) og den runde (som vist over) Prisen er kr 45,-  Les mer under..

Smokk i anatomisk form, 100% naturgummi
Natursmokk fra Natursutten i anatomisk form, framstilt av 100% naturlig materiale.

- fri for giftstoffer.
- fri for hormonforstyrrende stoffer.
- fri for allergifremkallende stoffer.
- fri for kreftfremkallende stoffer.
- fri for kjemiske mykgjørere.
- fri for fargestoffer.
- fri for parabener, PVC og ftalater.


Det store myke skjoldet med ventilasjonshull forhindrer fastsugning og hjelper til med å forhindre hudirritasjon.

Natursmokken er meget hygienisk, fordi den er "støpt" i ett stykke. Det betyr at det ikke er sprekker hvor det kan samle seg støv og smuss, slik det ofte gjør på andre smokker der smokkedelen er festet til skjoldet. Skjoldet oppfyller internasjonale sikkerhetsnormer, er mykt og føyelig og tilpasser seg derfor barnets naturlige munnbevegelser. Det fleksible skjoldet og det store myke "håndtaket" sjenerer ikke når man ligger på det, og forhindrer også "sovemerker" i barnets ansikt.

Smokken fra Natursutten er fremstilt av gummi fra gummitreet Hevea brasiliensi. Materialet er 100% naturlig og miljøvennlig. Det proteinet som i sjeldne tilfeller kan utvikle lateksallergi, er FJERNET/utvasket av gummien i Natursutten. Dette betyr altså at det IKKE er risiko for lateksallergi når du bruker smokken.Produktet er CE-merket, noe som betyr at det oppfyller EU-direktivet på det gjeldende produktområdet med hensyn til sikkerhet, sunnhet og miljø.Skjoldet på Natursutten er større enn på andre smokker. Dette er fordi føyeligheten i materialet krever at skjoldet har en viss størrelse så man ikke risikerer at barnet får hele smokken i munnen. Alle modeller og størrelser har derfor også samme størrelse på skjoldet.

1 kommentar:

  1. Super fin smokk!!! Vil også skryte av silly smekkene du har i butikken din! helt supre.... PS skal nok få lært deg strikking vet du...
    klem mariann

    SvarSlett