Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

onsdag 13. april 2011

Dundelina

Dundelina er et spennende og morsomt merke. En supersøt norsk designer samarbeider med en norsk barnebokforfatter - det kan ikke bli annet enn bra det :-) Han skriver en lettlest gøyal barnebok, og som den kreative sjel hun er, lager hun de nydeligste kjoler, bluser, skjortser, buksere etc. med en liten vri! Du føler liksom du er en del av boken... Og den følger selvfølgelig med på kjøpet - i en tegnehefte utgave. Og jeg hørte en liten "mygg" hvisket at hun også er i ferd med å lage en guttekolleksjon.. Gleder meg VILT! Jeg er litt i tvil på hvilken kjole jeg skal kjøpe til datteren min nå, for de er så nydelige alle sammen! Her er noen av de..

Søt og kul stroppekjole i denim med "eplekjede"
Skal jeg ha den...

Eller denne...
Picnic kjolen i brunt med litt små detaljer...

..pass på at maurene ikke spiser opp eplene..

Vakker bluse med påsydde mygg..aahh..

Eller skal jeg ha denne?
Ordentlig rosa kjole med snøring og små mygg. Fikk datteren min velge, ville det nok blitt denne.

Ha en deilige Dundelina sommer!

2 kommentarer:

  1. Kunne ikke vært mer enig.. Datteren min så bildene, og sa "mamma, den rosa vil jeg ha" he he... Men det blir nok ikke bare den ene :-)

    SvarSlett