Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

torsdag 16. juni 2011

Lilleba

Et høyt elsket merke av de aller fleste. For de som ikke allerede vet det, er Lilleba laget av 60% bambus og 40% bomull. Helt fantastisk mykt og behagelig. Og kun det beste er godt nok for våre små :-) Les mer om norske Lilleba på http://www.lilleba.no. Her er noen av stylene du finner hos meg i sommer

Alt kan du få tak i på www.superkid.no
Ha en deilig helg alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Jeg kommer nok innom snart igjen;)
    Jeg har sikla sånn på en slik pysj til junior i magen, må bare bli helt sikker på at det er en gutt først;)

    SvarSlett
  2. Jeg skal ha en til jeg også, en gutt. Så jeg har allerede sikret meg en sånn en.. Blir spennende å se hva du får :-) Vi sees!

    SvarSlett