Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

tirsdag 19. oktober 2010

Happy tuesday

For en deilig hektisk dag så langt. Julegaveinnkjøpene er godt i gang, og jeg gleder meg til jul :-) Om ikke lenge skal nissefar, fruen og alle barna ned fra loftet, og butikken stappes full av julepynt, kalendere, kalendergaver, julegaver og masse annet gøy! Og ikke minst skal jeg diske opp med god varm gløgg og pepperkaker til mine gode kunder. Altså, det er lov å drømme seg vekk litt. Og akkurat nå, et sted mellom høst og vinter, er det julen jeg ser mest frem til.

Sjekk ut disse varme og nydelige kjolene, også fin å bruke til jul.
En av mine kreative kunder som lager..

Rett og slett fantastisk fin. Tenk deg lille tulla i denne til jul...

La oss bringe lit nostalgi inn i hverdagen.. Disse er det vel mange som husker??
Jeg kan forsikre om at de er like morsomme som de var da vi var små..

Da er det 1 time igjen av dagen min i butikken. Og jeg har kost meg som vanlig..
Hasta la vista 
1 kommentar:

  1. Du har så fantasisk mye fint :) Lillemor har bursdag snart og hun ønsker seg kjøkkenting, skal tipse gjestene om at du har mye fint i denne sjangeren ;)

    SvarSlett