Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

onsdag 17. oktober 2012

Bisgaard

Det er veldig mange som har vært innom og spurt etter de supre vinterstøvlene til Bisgaard. Endelig har jeg fått inn vinterens "ladning" og de er enda finere enn på bildene...

Ullfõr, lær og naturgummi. Og de er vannavstøtende :-) Med andre ord de perfekte barnehage støvlene! Perfekte til all bruk egentlig.. De finnes også med snøring og koster kr 799,- Har dem inne i størrelsene 26-35! 
De kan også bestilles på www.superkid.no hvor det ligger flere bilder!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld :-)

fredag 12. oktober 2012

Blafre

Nå er de mye etterlengtede matboksene, termosene og vannflaskene fra Blafre endelig i butikken. Jeg spesielt har lengtet leenge etter de.. Synes motivene er helt fantastisk fine, og det beste av alt er at det er norsk!! Og det er såå mange fine å velge mellom! Et sted måtte jeg begynne, og har enn så lenge tatt inn 6 forskjellige motiver! Men mer kommer....jeg har fått blod på tann...Rett og slett bare digger dette merket!

Her er et lite utvalg av vannflaskene. Masse fine farger..

Disse fine matboksene passer både barn og voksen. Jeg har selvsagt sikret meg en sånn. Termosene er det perfekte turfølge!

Matboksene finnes i alle farger og varianter, og det er vanskelig å plukke ut den fineste!

Jeg har et lite utvalg kort også, og de passer til alle anledninger. 

Og jeg har tatt inn noen av disse CD'ene med nattasanger. Jeg var så heldig å få med meg en "prøve", og den er kjempe fin å bruke når de små skal legges.. Det går liksom litt lettere... :-)

Alt dette er perfekte bursdags- og julegaver. Og dyre er de heller ikke! Kom innom å se hele utvalget! Og slå av en prat i samme slengen :-) 

Ha en deilig helg! 

fredag 5. oktober 2012

Rubens barn

I dag har jeg veldig lyst til å vise dere noe vakkert, søtt og morsomt...som akkurat har kommet inn i butikken. Det er relativt nytt i Norge, men de har en stund vært godt kjent i deres hjemland Sverige. RUBENS BARN er det nye tilskuddet til Superkid, og vi trives godt sammen. Jeg har allerede solgt flere, og det går ikke an å ikke bli glad i disse små skøyerne. Noen bilder under viser litt av utvalget


original maria 1
Maria
Koster kr 599,- Har også noe klær inne!

ark elefant 1
Rubens Ark - elefant. En nydelig liten dukke i et avtagtbart elefantkostyme! 
Koster kr 399,- 



Cicci - skjønningen.. 
Koster kr 379,-

Kom innom og se utvalget :-) 

Ha en deilig helg!

mandag 1. oktober 2012

Enfant

Endelig har jeg fått inn påfyll av tøfler i butikken. Det er det mange som har spurt etter.. Og de er kjempe fine og gode på pris. De er fra Enfant, som kanskje flere av dere kjenner til :-)

Fine tøfler i semsket skinn og anti skli. Disse brune passer både gutt og jente, og kommer i størrelsene 18-26 og koster kr 199,-

Jeg synes denne nydelige lillafargen er så fin... Samme størrelsesinndeling på disse!

Tøflene finnes foreløpig kun i disse fargene (hos meg) men kommer i flere farger til våren. De legges også ut på www.superkid.no

Ha en fortsatt fin mandagskveld :-)