Velkommen inn til min lille butikk midt i idylliske Stavern. Her er det fantastisk deilig å være, og jeg storkoser meg. I butikken får du kjøpt nydelige barneklær til gutt og jente 0-16 år, sko, flotte treleker, bamser, vesker, tråbiler, saccosekker osv. Ser du etter noe spesielt, finner du nok noe hos meg! Har du ikke muligheten til å komme innom, kan du jo logge deg inn på min nye nettside: www.superkid.no. Og skulle du finne noe du liker på bloggen, tar du kontakt med meg og jeg sender i posten! Velkommen til en hyggelig opplevelse, enten det er i butikken eller på nettet.

mandag 29. november 2010

Vakre vakre Tina Wodstrup

For de har en fantastisk kolleksjon, som vanlig! Og de røde julekjolene er bare super populære, og alldeles vakre. Anbefaler å ta en titt, for det er bare til å smelte av!



Under ser dere noen av julekjolene til Tina Wodstrup
    
Ta gjerne en titt på Tina Wodstrup sine sider, eller kom en tur innom Superkid :-) 
God fornøyelse

fredag 26. november 2010

Kald dag

..eller det var vel bare at det snødde, og da fryser jeg uansett. Selv med hundre lag ull, svære skjerf rundt halsen og varmen på fullt, er jeg frossen! Men er det ikke noe som heter "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær".. eller noe som likner ihvertfall :-) Og jeg gleder meg hvert år til vinteren kommer, for da kan jeg ta frem mine godt brukte UGG støvler og boblejakken! Alle har sine favorittplagg, og her er noe som fort kan bli en favoritt blant små prinsesser:

Og til disse må du jo bare ha..

..disse!

Tenk dere regnjakker med glitter, det blir jo ikke bedre enn det. Og fleece fõr :-) 
Fantastisk nydelig fra norske Tiny Doe.. 

En bitte liten godbit helt på slutten, også denne fra Tiny Doe.
Se for dere denne med tights og høye støvler...
En av mine favoritter :-) 

I morgen lørdag 27 november er det julegateåpning i Stavern. Åpning av pepperkakeby utstilling, åpning av julemarked på verftet, juletrær tennes og nissen kommer og deler ut overraskelser til barna. Og det blir julesanger og utdeling av grøt og saft, som hører julen til :-) Det hele starter kl 12 og varer hele dagen. Og butikkene holder oppe til kl 18! Kanskje vi sees...

torsdag 25. november 2010

Oslo

Allerede nå har innsalget til neste høst/vinter startet... Crazy! I dag har jeg vært så heldig å plukke av kolleksjonene til Cupcake og Phister & Philina, og det er så fantastisk mye fint. Har allerede begynt å glede meg til neste år! Litt spesielt eller!? De aller fleste begynner innsalget i januar/februar if.m. messe, og det høres litt bedre ut. Uansett fikk jeg gjort flere ting i Oslo. Reiste inn onsdag ettermiddag og kom rett til hjemmelaget pizza hos en venninne. Og etter endt møte i dag, bar det rett til lunsj med en annen venninne. Herlig!!!! Elsker "jobbturene" til Oslo...




 

Et lite knippe av den herlige kolleksjonen til Lillelam

Ha en fortsatt fin kveld!

mandag 22. november 2010

Cupcake

Et merke jeg enda ikke har fått vist frem ordentlig, er danske Cupcake. Masse fine farger, deilige og behagelige plagg med og uten motiv og gode løsninger som gjør det enkelt å ta av og på. De er laget med en god porsjon humor, for du blir rett og slett glad når du ser kolleksjonen. Det er lagt størst vekt på baby, men de har også fine klær både til gutt og jente opp til 10 år! 

Jente
Gutt

Sjekk gjerne ut Cupcakes hjemmeside for flere bilder: http://purekids.dk/
For de av dere som simpelten ikke kan få nok av Cupcake, får jeg også inn Phister & Philina til våren. Se bilder på ovennevnte link :-) 


Glede drar glede med seg.


Vi høres!

fredag 19. november 2010

Scotch & Soda

Det finnes knapt et guttemerke som er tøffere enn Scotch & Soda. Synes jeg.. Kule detaljer, små medfølgende accessories og ikke minst super kvalitet! Foreløpig er det kun gutter mellom 4-14 år som kan glede seg over dette RÅKULE merket. 




Men dere, fra januar kommer også den splitter nye jentekolleksjonen, som er bare helt fantastisk! Kule farger og fine snitt. Bare å glede seg!  

Avslutter dagen med et litet sitat:



Humor er som champagne: Den tørre er den beste.


God helg!

torsdag 18. november 2010

Maileg

Jeg har lenge hatt maileg i butikken, men har først nå tatt inn de søte små miniatyr møblene, kaninene etc. Og det er mange samlere der ute, som leter etter både klær til kaninene, senger, kommoder osv. Her er et lite utvalg av det som finnes:





Storebror mus og lillesøster mus ville også gjerne vise seg fram.  

Er det ikke nydelige ting - som man bare er nødt til å samle på. 
Kontakt meg gjerne hvis det er noe du lurer på :-) 



tirsdag 2. november 2010

Den store bussdagen..

..i går! Jeg var i Oslo, og skulle i et møte i byen. Mens datteren min skulle være hos bestepappa, skulle jeg ta bussen inn til byen.. Dumme meg, det skulle jeg aldri ha sagt. Det er nemlig det aller beste hun vet! Så jeg lovet henne å kjøre buss når jeg kom hjem. Og busstur ble det! Og ikke bare en tur, men fire :-) Og du kan tro datteren min koste seg. Snakket med alle på ALLE bussholdeplassene; "hei" "hva heter du" "hva gjør du" osv.. Etter 4 lange runder, reiste vi tilbake og hun var fornøyd. Da ville hun faktisk hjem - så kanskje hun har fått nok av busser på en stund...

I dag vil jeg gjerne få presentere en gjeng morsomme små monstre. De kom inn døren her, og følte seg hjemme så og si umiddelbart! Det er mye skravling og småkrangling i lokalet, så jeg håper de ganske raskt får seg et nytt sted å bo...

Her har vi "Blåe-Barry" også kalt BB - som fikk navnet sitt ettersom mamma'n hans var så glad i blåbær. I midten har vi eventyrlystne "Mimmi"som i tillegg til å eie en rosa veteran boble, elsker fart og spenning. Også har vi søte "Prinsesse Casandra" da, med sine smigrende dådyrøyne og lange vipper som lager storm når hun blunker...

 Her har vi "Bamse monsen" som elsker mat og er vel kanskje norges største tilhenger av Grandiosa.. På høyre hånd finner vi "Sip-Sap"som simpelthen elsker fart og spenning. Men han er litt myk innerst inne, for det beste han vet er natta-eventyr på senga.

"Snoppen" til venstre her er en krimelsker, og har et helt eget laboratorium i stuen sin. Og mens ""Ninja Nils" er en mester på å snike seg inn på og skremme deg, har søte "Røde Marion" til høyre et hjerte av gull og er ekstremt fnisete. Og veldig sjenert..

Denne gjengen er absolutt verdt å bli kjent med, de har et eget særpreg alle som en. Og spriter opp hverdagen med morsomme historier. De er unike, for det finnes bare en av hver - akkurat som deg og meg. 

De er laget av flinke Susi i Tromsø, og fås bare kjøpt i Tromsø - eller her hos Superkid i Stavern.